ESPRESSOLAB BOLU Rezidans 14’te hizmette

ESPRESSOLAB BOLU Rezidans 14’te hizmette ESPRESSOLAB BOLU Rezidans 14’te hizmette
A- A+

Türkiye’nin en büyük 3’ncü nesil kahve markası olan Espressolab, Bolu’da açılan mağazasıyla Bolulu kahve severlere hizmet vermeye başladı.

Bolu’nun sevilen ve başarılı iş insanı Fatih Yamaner tarafından Rezidans 14’te hizmet vermeye başlayan Espressolab Bolu, il protokolü ve kahve severlerin ziyaretleriyle hizmete açıldı. Hizmet sürecinin ilk gününde yoğun ilgi gören Espressolab Bolu, ürün çeşitliliğiyle de dikkat çekti. 

Espressolab Bolu’yu hizmete açan FAY Yamaner Mücevher sahibi iş insanı Fatih Yamaner, “Yeni bir sektöre girme hayalimiz vardı eşimle beraber. Rezidans 14’te kendi işyerlerimizde gıda sektörüne girme kararımızı uygulamanın ve başarmanın; açılışını yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Espressolab, kahve sektöründe yüzde 100 yerli ve milli olan ve bu başarıda olan tek firma diyebiliriz. Avrupa’nın en büyük kahve konsept mağazasına sahipler.  Türkiye’de 121 tane noktaları var, 122’nciyi de biz açtık” dedi.

Espressolab Bolu mağazasının açık mutfağı ile öne çıktığını ifade eden Yamaner, “Bizim Bolu özelinde bir farkımız var. Bizim açık mutfağımız var. Bolu bir gastronomi kenti. Biz de burada lezzetlerimizin hiçbirini donuk olarak değil, tamamen hijyenik bir ortamda kendimiz yapıyoruz. Dolayısıyla Bolu’dan ve şehir dışından gelen misafirlerimiz burada hem kahvelerini hem yiyeceklerini günlük olarak tatma fırsatı bulacaklar” ifadelerini kullandı.

Yamaner, açılışa destek verenlere de teşekkür ederek, “Bugün görüyoruz ki Bolu halkı bizi fazlasıyla sevmiş. Bütün akrabalarımız, dostlar, sivil toplum kuruluşu temsilci ve üyeleriyle hep beraberdik. Bugün bizi yalnız bırakmayan Sayın Valimizden, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Milletvekilimizden,  göz bebeğimiz Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitemizin Sayın Rektörüne, Sayın İl Emniyet Müdürümüzden, Sayın Jandarma Alay Komutanımıza,  İzzet Baysal Vakfımızın Mütevelli Heyetinin kıymetli Üyelerinden Ticaret Odası Meclis Başkanımıza ve üyelerimize kadar bugün bizim burada bu mutlu günümüze ortak olmak için geldiler.. Aynı zamanda Espressolab’in bu noktaya gelmesini sağlayan Esat Kocadağ da bizlerle beraber.  Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler